Evenementen

Evenementen

De Nederlandse Tamaskan Club organiseert regelmatig wandelingen en andere evenementen voor leden van de club en geïnteresseerden in de Tamaskan.

Tamaskan Dag 2017

De NTC organiseert ook dit jaar weer een Tamaskan Dag!

Op deze dag is iedereen welkom: baasjes van Tamaskans, of geïnteresseerden! We organiseren meerdere, leuke activiteiten voor hond en baasje samen, zo hebben we vorig jaar een workshop Steppen met de hond georganiseert, en een behendigheidsparcours klaargezet! Ook dit jaar verwachten we weer leuke activiteiten, dus SAVE THE DATE en hou de pagina in de gaten voor meer informatie!

LET OP: dit jaar hebben we een NIEUWE locatie: Hondenschool Lingewaard in Bemmel. We hebben het hele terrein voor onszelf, dus dat moet een zeer geslaagd dagje worden!

Tamaskanwandelingen 2017

Komend jaar wil de NTC 3 wandeldagen organiseren. In plaats van één locatie, zullen we nu wandelingen op 2 locaties tegelijk plaats laten vinden. Bij ieder van de wandelingen is iemand van het bestuur aanwezig waar je terecht kunt voor aanmeldingen en vragen. Zodra tijden en precieze locatie bekend zijn, zal dit worden aangepast op deze pagina. Houd hem dus in de gaten!

1 juli

  • Noord-Holland (organisator: Willem van Doesum)
  • Oost- of midden Nederland of een andere locatie naar keuze (organisator: Angelique Mouthaan)

Begin november

  • informatie volgt nog

Algemene ledenvergadering 2017

op 22 april zal de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaatsvinden. De uitnodigingen met alle informatie zijn per mail verstuurd naar de leden.