Evenementen

Evenementen

De Nederlandse Tamaskan Club organiseert regelmatig wandelingen en andere evenementen voor leden van de club en geïnteresseerden in de Tamaskan.

Tamaskanwandelingen 2018

Bij ieder van de wandelingen is iemand van het bestuur aanwezig waar je terecht kunt voor aanmeldingen en vragen. Zodra tijden en precieze locatie bekend zijn, zal dit worden aangepast op deze pagina. Houd hem dus in de gaten!

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen hond. De Nederlandse Tamaskan Club is niet aansprakelijk voor schade aan spullen, honden of mensen.

11 maart

Hertenkamp Ede, onder leiding van Tina
Dellenweg, 8161PW Epe
11.00 uur begint de wandeling.
Verzamelen op de parkeerplaats van het hertenkamp. Van hieruit lopen we aangelijnd met de honden naar de hei waar ze naar harte lust kunnen rennen en spelen.

Strand van Hoek van Holland, onder leiding van Rahne (geen bestuur aanwezig)
3151HW Hoek van Holland
12.00 uur begint de wandeling.
Parkeren bij de grote parkeerplaats aan de Badweg. Parkeren is gratis! Er zijn op het strand een aantal strandtentjes aanwezig die (als het goed is) open zijn en honden toelaten, dus eventueel kan er ook wat gedronken/gegeten worden na afloop van de wandeling.

Algemene ledenvergadering 2018

Op 18 maart zal de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaatsvinden. Alle leden hebben hierover een mail ontvangen.

Tamaskan Dag 2018

De voorbereidingen zijn begonnen. We houden de spanning nog even op over de datum, maar deze zal snel bekend gemaakt worden.