Nieuws

Herplaatsing Tamaskan Milo

Fokkerij, Media   |   7 maart 2022  

UPDATE: Milo heeft een nieuw plekje
Tamaskan Milo zoekt een nieuw huisje. Voor meer info kunt u een e-mail sturen naar info@tamaskan-dog.nl

Wegens persoonlijke omstandigheden kunnen wij Milo niet meer de aandacht geven die hij verdient. We zijn dan ook op zoek naar een nieuw huis voor hem.

Milo is een hele lieve en aanhankelijke Tamaskan van 2,5 jaar. Hij is een echte allemansvriend en is lekker enthousiast naar iedereen. Hij is opgegroeid met kinderen en een kat. Doordat hij regelmatig naar de opvang gaat is hij goed gesocialiseerd met andere honden. Aan andere honden wil hij wel duidelijk maken dat hij de baas is. Als de ander dat accepteert is Milo een heerlijk speelkameraadje.

Milo kan niet alleen thuis blijven. We hebben hard getraind om hem zelfverzekerd genoeg te maken dat het wel lukt als wij in en om het huis zijn.

Op advies van de gedragstherapeuten waar we mee gewerkt hebben, is hij niet gecastreerd.Hij is gewend aan langere autoritten.Hij heeft alle inentingen, ontworming, etcetera.

Wij hopen dat hij een nieuw thuis krijgt waar eigenlijk altijd wel iemand thuis is of waar hij meegenomen kan worden. Een grote tuin en een speelkameraadje zouden hem extra blij maken.

Alvast bedankt!

Groeten, Reggy

Reacties zijn gesloten.